RELIGIÃO, ESCATOLOGIA, PREGAÇÕES, FILMES, TUDO GOSPEL, ESTUDOS, BÍLICOS, TV, RÁDIO, GOSPEL, ASSISTIR, ONLINE, GRATIS, PASTOR, IGREJA, EVANGELICA, IEPAUT, Devaldo Lemos da Costa, devaldocosta@outlook.com

domingo, 22 de setembro de 2013

Єремія 18 - глина в руках гончара




Єремія 18:01 6
1 . Слово Господнє , що було до Єремії :
2 . Встань , зійди до дому гончара , і там почуєш слова Мої .
3 . І я спустився в будинок гончара , і ось , він робив свою роботу на колесах ,
4 . І посудину , який робив з глини було зламано в руці гончара , повинен зробити це знову іншу посудину, як здавалася гарною для гончара зробити.
5 . І було слово Господа , кажучи :
6 . Хіба я не можу вчинити з вами , це Поттер , Ізраїлів ? Каже Господь . Ось , що глина в руці гончара , то в руці Моїй , доме Ізраїлів .

Священик Антоніо Алмейда - Єремія 18:1-6




ВСТУП
Це один з найкрасивіших, що Єгова повідомлення приносить одному зі своїх пророків , які необхідно прийняти для всіх людей. І, дивлячись на це я бачу Божу турботу , як людина з людиною, яка не що інше , як глина , тому що " primori " ми повинні розуміти , що існують три типи мова повинна опанувати, щоб мати більшу інтелектуальну концепцію повідомлень, які у bíbliasagrada і вони є літературна мова , образну мову , і мову.
У цій статті ми побачимо , як людина народжується реальна ваза , бо ніхто не може заперечувати , що є тільки гончара , який має майстерність істинного техніку , щоб зробити вазу , але не одному судні , але надійне судно , яке підтримує життєві бурі .
При цих словах я хотів би , щоб відкрити своє серце і дозволити собі бути порушеним читанні Поттера , бо тільки він може зробити вас новою людиною.
Але для того , щоб народитися справжнє нове судно повинне враховувати чотири кроки, зроблені Поттер ми знаємо , що Він , Господь , Господь пануючих , Цар царів.
КРОК 1
ВІДДІЛЕННЯ CLAY
Ви можете не знати , але є близько двохсот типів глини присутній в природі. Різні види глини , деякі сильніше , деякі менше , деякі більш легкі та інші темніше , деякі більше посилань і інші зв'язки , без або з меншими витратами , і, отже , справжнє Поттера ви повинні піти в місце , де глина і глина не купив в продуктовому магазині або аптеці , і набагато менше в продуктовому магазині на узбіччі дороги. Глина в бруд , і в лісі далеко від міста, далеко від святкового суспільства , місце знаходиться в межах мулу. Якщо ви думаєте , трохи , ви побачите , що глина має дуже сильний запах , і не є ароматний запах , або іншими словами , вони добре пахнуть , але тільки Поттер має можливість бачити в багато бруду в середині бруду .
І там йде Поттера , його ім'я Єгова , пішли не шукає глину , яка робить хороший горщик і нижньої шламу бачив ні кольору , ні запаху багато бруду потворні і смердючі , що це був я , і ви , то Поттера простягнув руку і взяв глину.
Неважливо , що ви прийшли гній Важливо те , що Господь Бог відділив вас і дивиться на тебе , як очі Поттера , побачив щось у своєму серці , що приваблювало його і зробив його тягнути багато бруду мулу собі уявити красива ваза , що ви хотіли. Алегрі ювілей вашого серця і з хвилюванням , бо він вибрав вас . Не приймайте слова , які інші намагаються дає вам , ви обрані Богом , і що ніхто не може заперечувати , для кожного судна надходить тільки якщо глиняний горщик.
КРОК 2
Розминання глини
Ну , після відділення глини і бруду , уявив , що він дасть чудові вази , тому Поттер глини пройде повз деяких найважливіших послуг , або якщо не так глину ніколи не може бути хороша історія , що і горщик горщик погано чи не порушує чисто брехня диявола , який їсти не туалет перерв добре .
Ну , тепер , коли гончар працює в глині ​​, він починає процес , і перший процес замісу глини , але глину слід замісити на Поттера ? Я поясню . Коли глина з бруду він як і раніше несе в собі певний домішок , бруду , повинні бути видалені , і тільки тоді можна Поттер видаляє їх через розминання .
Ось чому я бачу багато людей потрапляють в стічну канаву . Це не залишати їх amassarem Поттер і видалити весь бруд , тому що процес замішування болить , не легко, але це необхідно , тому що у нас є домішки , які необхідно видалити , наприклад , ненависть , образа , марнославство , гординя , хіть , наркоманії , тому що ці речі не можуть прийняти навіть вази.
Єгова дозволяє покласти руки , і тоді ви побачите , що ваше життя все ще є речі , які повинні бути видалені , щоб ви мали спільність із Поттером , і так дуже депозит Поттера в вас впевненість , що ви будете робити дійсно хороші банк.
КРОК 3
CAST ГЛИНИ
Після відділення глини , мулу приймають брудний і смердючий , і після процесу замісу глини очищенню погані речі , Поттер починає формувати глину. Тоді Поттер ставить на колеса і колесо починає обертатися , і з його руками він стискаючи і формування, пресування і лиття , і глина буде починати формі.
Це теж болючий процес , тому що все, здається , обертається наше життя , ми були збентежені спочатку , все обертається , і сумніви починають з'являтися , але ніхто не сказав , що це було легко бути віруючим !
Перша Поттера починається зсередини , і їх руки будуть у формуванні всередині Біблія говорить , що говорять вуста те , що серце повно , і саме тому він побачив зсередини , стискаючи і стискаючи , так що інша частина деформації йдуть, і в той же момент , який формує усередині нього форми з , а потім і цей болісний процес судно набуває свою форму і очі судна Поттера вже майже готова. Іноді ми думаємо , що ми готові , але а'о Поттера нагадує нам про останній процесі .
КРОК 4
Піч вогненну ;
Ми дісталися до останнього процесу , цей процес є вогонь. Адже ми бачили вище , в даний час ретельно готує Поттера в піч вогненну , потім бере горщик і поставити в піч , яка вже освітлені і близьких печі залишаючи горщик у там близько двадцяти чотирьох годин.
Це не чудово. Я знаю , що здається непотрібним , але вогонь забирає сморід і жар із печі також закрити процес очищення , як ви робите з золотом , тому що ми знаємо , скільки золота знаходиться у великій пожежа , що ми називаємо "Карат ».
Вогонь не повинен пройти випробування , боротьба , позбавлення , як багато хто думає , але Біблія каже , що коли троє молодих людей були кинуті у вогонь , вони йшли , то не будеш боятися .
Але вогонь , що ми повинні залишити , вживаються Поттер вогонь Святого Духа , це вогонь , що кожен віруючий повинен мати у своєму житті. Сьогодні ми говоримо про поклоніння був чистий вогонь , пастор чистий вогонь , але справжній вогонь Поттера не відповідає дійсності або справедливого , міцного і бажано , тому що вогонь гончара готує нас за все.
Після виходу судна в потрібний час у печі , тинятися навколо і зняти каструлю з печі , і тепер він бачить , що скло є міцним і більше не має , що запах , і має набагато менше домішок . Тепер Поттер дивиться на свій шедевр і щасливий, тому що судно пройшли всі процеси і виграв і є дійсно новий горщик. Таким чином народжується вазу.
ВИСНОВОК
У нас є багато позицій у церкві , ми хочемо бути на кафедрі , ми хочемо щось у нашому житті , але не хочуть , щоб пройти через процес , який приведе нас бути хтось готовий взяти на себе завдання , тому що без проходження через процес народження вазу , ви ніколи не бути в змозі зробити що-небудь в будинок гончара .
Нехай Поттер зловити вас , доторкнутися до вас , у вас у вогонь і подивитися , як прекрасна життя буде служити посуд на честь , а не ганьбити . Можливо , тепер ми можемо зрозуміти , чому багато хто падіння в житті.

Nenhum comentário:

Postar um comentário